Vyznání

Vyznání

Anotace: Však ty víš

Vyznávám se lásko Tobě,
z toho že Tě miluji,
už to dlouho nosím v sobě,
tak Ti to teď sděluji.

Čekal jsem jen na tu chvíli,
kdy se budem milovat,
snad ten pocit se mnou sdílíš,
protože Tě mám moc rád.

Posílám Ti políbení,
posílám Ti lásky vzkaz,
možná jsme si zaslíbení,
možná, že nás vezme čas.
Autor Ďábel sám, 21.04.2006
Přečteno 1120x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, paneach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Pěkné.

11.04.2024 17:05:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí