Šířit lži, podlost

Šířit lži, podlost

Anotace: Byla jsem s ním dlouhý čas, lásku nechci zažít zas, pokud pomluvy tu šíříš tak táhni, do srdce si někdy sáhni!!! Je mi ho líto, on brání se slovy, jenže posloucháte to vy! On nemá právo VETA

Roztoužený po mně byl,
Svoje city neprozradil,
I když dlouho jsem s ním žila,
Z jeho pohárku jsem s ním pila,

Všechno co zbylo je už pryč,
Naše vzpomínky už navždy znič,
Nevěděla jsem, že lží budeš chodit,
Že dokážeš mě hnusně shodit,

Manipulace s lidmi ti opravdu jde,
Kde máš úctu, tak sakra kde?
To tys semnou svůj čas trávil,
Teď si mě svou hloupostí otrávil!
Autor Gamy, 22.04.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básenka hořká, ... láska, jo láska. Děkuji za komentář. Niki

23.04.2006 15:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí