Štěstí

Štěstí

Anotace: se štěstím do života nevstoupíš...přečtěte a ohodnoťte:-)

Vítr se okolo mých vlasů motá,
slzy se prochází po mojí tváři,
z živého srdce je teď tvrdá hmota,
marně hledám hvězdu,co pro mě září.

Štěstí je něco,co v obchodě nekoupíš,
můžeš ho získat a nebo dát,
v ruce se štěstím do života nevstoupíš,
nejdeš ho s někým,koho máš rád.

Já umím být šťastná,ale jen když spím,
pocit štěstí hned zmizí,když se probudím.
Čím to je, už dávno vím...
Autor Kamili, 22.04.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí