...Louka...

...Louka...

Anotace: uvidime komu a zda ji venuji... :)

Jsi louka květů v ůstraní
Tvá vůně po kraji se nese
kéž mohl bych tě vzíti do dlaní
jak růži o kterou se poraní
kdož pod tíhou tvou hne se

Kéž mohl bych být motýlem
ze vzduchu poslouchat tvůj hlas,
hledět na pásy všech tvých krás
Snad budu tvojim oddílem
Snad budeš moje napospas...

Rád lehával bych na tvůj mech
pod stíny listů krásných květů
Rád cítil bych tvůj svězí dech
chtěl cítit bych ho na mých rtech
chodívat k tobě pro ůtěchu...

Ta louka pro mne celý svět
je a bude naposled
kdy vydechnu a řeknu ti
jak moc já tě Miluji...
Autor Peky, 22.04.2006
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já prostě už nemám slov...

24.10.2006 15:25:00 | Kailiana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí