Kamarád

Kamarád

Anotace: mno já milovala jednoho kluka rok a on řek, že sem jen kámoška...

Zkus smát se, když srdce tě bolí,
sama časem zjistíš, že ten kluk za to nestojí.
Podívej se do zrcadla a utři slzy,
ono tě to trápení přejde brzy.
Láska ta je zbraní,
ale často zraní.
Řekl: „Já mám tě rád,
ale jenom jako kamarád.“
Pod polštářem schovanou fotku máš,
proč furt na ni usínáš?
Já už nechci vidět tě více,
proto sfukuji poslední svíce.
Autor Phajushka, 22.04.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí