Dopis

Dopis

Anotace: To sem skládala s mou bývalou nej. kámoškou, měla dobrý slova a já jen přidala věty.... ale krityzujte

Jak den začíná sluncem a končí tmou, tak i já začínám tou nejhezčívzpomínkou.
Zamilovala jsem se do tebe na první pohled,
byl to nádherný pocit zatím co ty jsi vůbec nic netušil. Škoda, že všechno má svůj konec.
Když osud dopřál lásku mě, snad dopřeje i shledání,
však ten kdo v srdci lásku má, tomu je dlouhé čekání.
Ani nevíš jak těžko mi bylo, jak těžko odejít
a přeci tě milovat.
Oči mé tě nevidí, srdce mi tě hledá, tvůj úsměv mi stále chybí a ten mi nikdo nedá.
Měla jsem tě ráda a pořád mám, a ty mě a to je přece víc než pouhé nic.
Dokud vzpomínáš tento dopis chraň,
až zapomeneš, prosím, tak ho spal.
Jméno a přímení nebudu ti psát, máš-li mě rád, budeš mě znát.
A když tě srdce bude trápit jako teď i mě, a chceš se dozvědět kdo jsem já,
jezdi ulicemi, městy a dívej se, pak ti srdce řekne – Ano to je ta.
Tento dopis není žádný hloupý žert, je v něm uzavřena pravda.
Nechci, aby sis kvůli mě zkazil život,
můžem zůstat přáteli.

Tvá známá
Autor Phajushka, 22.04.2006
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mnooo abych pravdu "řekla" moc čteš sms-kovývh básniček. I když si je trochu poupravila, mají stejný nádech. Obšlehnout to umí každý

23.04.2006 13:13:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí