Milovala jsem...

Milovala jsem...

Anotace: ...22.4.2006

Milovala jsem…
A přesto to skončilo!
Milovala jsem…
Štěstí nám prostě nepřálo.
Milovala jsem…
Dál už to nedokážu.
Milovala jsem…
V tvém srdci už se neukážu.
Milovala jsem…
Najednou láska ochladla.
Milovala jsem…
Zamilovanost ze mě opadla.
Milovala jsem…
Dál už bohužel nemůžu.
Milovala jsem…
Rozchodem oběma nám pomůžu.
Milovala jsem…
Avšak změnil jsi se k nepoznání.
Milovala jsem…
Každý den se vracíš až za svítání.
Milovala jsem…
A ty jsi zradil srdce moje.
Milovala jsem…
Od teď už prostě nejsem tvoje.
Milovala jsem…
Teď už je všemu konec.
Milovala jsem…
Této pohádce odzvonil zvonec.
Milovala jsem…BIM BAM!
Autor Agnesita, 22.04.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvůj styl se mi strašně líbí a to sdělění v těch básních je pěkný a vystižný.. Určitě si rád přečtu ještě další..:-)

26.04.2006 09:11:00 | Roman.Bernny

dobrý ... hezký rýmy, jen bych nedával to Milovala jsem... za každý verš ... opakoval bych je po dvou verších ... lépe by se to četlo ... =)

23.04.2006 12:22:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí