Láska

Láska

Anotace: ... tato báseň je věnovaná lásce... zní to možná podivně, ale je to tak. Myslím, že se vám tato báseň bude líbit, tak se zkuste začíst ;)

Mysl je v Ráji,
a srdce hřeje.
Soustředěnost je v háji,
štěstí se na tebe směje.

V očích máš hvězdičky,
A úsměv na tváři,
červené tvářičky,
vše se ti podaří.

Příznaky lásky,
popisuji tady,
Ta nemá vrásky,
a má krásné vnady.

Jsi to ty,
Láska s velkým L.
Nikdo si nedělá drahoty,
nikdo na tebe nezapomněl.

Jsi Slunce, jsi nebe,
jsi déšť co z oblohy padá,
jsi sníh co zebe,
on má tě rád, já mám tě ráda.

Lásko, toť báseň pro tebe jen,
teď půlnoc je černá,
a za pár hodin bílý bude den.
Já stále budu ti věrná!

Jsi pocit, který krásný je,
ten musí každý znát,
kdo tě má, ten se raduje,
ten je na světě rád.

Jsi vesmír, země, příroda,
jsi život, smrt a důvěra.
Jsi atom, molekula, katoda,
jsi lež, jsi pravda, jsi i nevěra.

Jsi všechno, všecičko,
každičká věc tě obsahuje,
ty moje malá hvězdičko,
jsi lék, který každý potřebuje.

Lásko, lásko, mluvím o tobě!
Tak poslouchej tu chválu.
Vidíme tě i na hrobě,
kde láskyplných slov najdeme škálu.

Kdybych byla člověk,
který léky produkuje,
prohledala bych i pravěk,
každý člověk mi poděkuje.

Dala bych tě do prášků,
bby každý tebe poznal,
aby nevěřící věřil na lásku,
A aby tě dál rozdal.

Bez lásky není život,
bez života není láska,
lásku poznal i Don Quichote, (čti Kichot)
zlomené srdce slepí páska.

Ať jsi bílý nebo rudý,
Ať už žiješ v Africe,
Na srdci nos s sebou všudy,
MILUJ, jak jen to jde nejvíce!
Autor Agnesita, 23.04.2006
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oprava: az my budem jinde

21.11.2009 19:46:00 | Alien.v.v.s.

láska proste je a vzdy tu bude i az mi uz budem jinde.

21.11.2009 19:45:00 | Alien.v.v.s.

hezký ... někdy není lehký milovat ... ale kdyby milovala Láska, vždy když by jsme chtěli, bylo by to super ... =)))

23.04.2006 12:25:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí