Helence

Helence

Anotace: Vyznání helence za každou cenu ! Jenom čtěte ! Není to zas tak dlouhý ... ;-)

Dnes potkal sem Helenu. Byla tak krásná. Potkal sem Helenu ... měla odhalený záda. Překrásnej zadeček, měla mě ráda.

Teď má však jinýho není to sláva. Říká mu Daneček ... pěknej to blbeček.

Kouše si nechtíky, kouše si prstíky ... nemá snad na lepší, nosí jen hadříky. Daneček konečný, co žere banány. Daneček konečný ... co spí jen u mámy, sebral mi Helenku ted žerou banány .... sebral mi dívenku, vemu naň kladívko ... pohřbím ho tu venku. Nebude kytiček nebude náhrobku. Zavřou mě za najisto ... zavřou mě za vraždu. Miluji tě Helenko ! Milujitě .... a teď zemřu.
Autor Fidilip, 23.04.2006
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujalo mě to. Má to zajímavej spád.

23.04.2006 12:51:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí