Krásný čas

Krásný čas

Anotace: Takhle nějak sem se cítil, byla to fakt pohoda a byl sem zamilovanej až po uši, pak to skončilo, ale v dobrým, za což sem rád :)

Všude byla pohoda,
slunce se jen smálo,
řekla jsi mi ,,muluju tě!",
o tom se mi jen zdálo.

Všechno to šlo hrozně rychle,
ale to za to stálo,
těch polibků a krásných týdnů,
těch nebylo málo.

Však pár týdnů už je pryč
rychle jako voda,
plno věcí změnilo se,
chybí vzájemná shoda.

Listopad - jen povinnosti,
už to není jako dřív,
prosinec už bez radosti,
když jsi dávno někde pryč.

Leden,únor, březen, duben,
vycházíme spolu zas
jak staří dobří kamarádi,
už nechvěje se mi hlas.

Kolikrát jsme spolu byli
u rybníka, u vody,
pospíchali jsme tak rychle,
jako šnečí závody.

Mazlili se, bylo to skvělý,
dívali jsme se na nebe,
a já byl to dobou hodně šťastný,
že jsem se zamiloval do Tebe.

Jsi vážně správná holka,
taková, jaká má být,
na to všechno rád vzpomínám,
,,bylo to fajn" chci ti říct.
Autor Richard LaFontaine, 23.04.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí