Loučení

Loučení

Anotace: ..už jsme zase spolu lásko:)

Odjíždím..snad se setkáme
jen talisman ti po mě zůstane...
...ale co já?

Přemýšlím..snad se ti nic nestane
kdopak se mě v té dáli zastane...
..když ty budeš pryč?

Nemohu...zůstat víc
vždyť mince má rub i líc..
..a já se vrátím!

Slib..že mě nezklameš
a dál se mnou zůstaneš...
...aspoň ve vzpomínkách!

Říkám ti.. já jsem nesmělá
a když potkám anděla...
...nezapomenu!

Doznávám..a tím i slibuji
z celého srdce tě miluji..
..NAVŽDY
Autor gaginas, 03.07.2004
Přečteno 1456x
Tipy 1
Poslední tipující: Makula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí