kdo vzal nám lásku?

kdo vzal nám lásku?

Anotace: kdo nám ji vzal?

Kdo vzal nám lásku,
kdo okradl nás o vzpomínky,
kdo na tvář nasadil si masku,
kde jsou ty krásné chvilky?

Kdo pláče s námi,
s lidmi se srdcem zlomeným,
kde teď jsou ta objetí mámy,
pláču... přes slzy nevidím.

Kam nyní mám jít,
když zůstala jsem opuštěna,
jak zvládnout sama žít,
bez lásky, bez něhy, bez domova...

Kdo vzal mi naděj jedinou,
kam ukryl se s ní,
poničil představu snů mou,
zapomněli jsem, že jsem lidi!

Kdo z náruče nás vykopl,
odmítl naše láskyplné objetí,
kdo nyní úkryt pod křídlem by mi poskytl,
a jak moci potlačovat dojetí?

Kdo vzal nám kus našeho snění,
jedinou radost spolu být,
náš život změnil,
a my jsem ztratili chuť žít...

Kdo vzal nám lásku???
Autor darkDemons, 24.04.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí