Zas. ....

Zas. ....

Anotace: Snaha se cení více než dokonalé dílo, když je to z lásky a ze sebe.

Zas tu zírám do papíru
a chtěl bych Tě malovat.
Nenašel jsem žádnou sílu,
tak jen říkám mám Tě rád.

Zas tu koukám do papíru
a chtěl bych Ti verše psát,
hledám marně trochu rýmů,
ale nejsem literát.

Zas tu brnkám na kytaru,
a chtěl bych Ti chvíli hrát,
neznám akord ani noty,
tak tu budu tiše stát.

Zas tu koukám do prázdnoty
a pokouším se tvarovat,
Tvoje tělo, moje slova,
ale není nic, co bych Ti mohl dát,
snad jen své srdce.
Autor Ďábel sám, 24.04.2006
Přečteno 552x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Upřímné.

11.04.2024 17:06:31 | mkinka

Srdce je to nejlepší co můžeš dát

26.04.2006 19:40:00 | Dee.....

Myslím, že nic jiného si ani přát nebude .)

25.04.2006 08:29:00 | gemerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí