Jsem jen slůvko

Jsem jen slůvko

Anotace: Taková veselá o ostychu.

Jsem jen slůvko na papíru,
který můžeš vyhodit,
možná někdy najdu sílu,
osobně Tě oslovit.

Dobré ráno slečno Krásná,
dobré ráno, dobrý den
rozhod´ jsem se z čista jasna,
oslovit Vás v tento den.

Moc bych Vám chtěl něco sdělit,
moc bych Vám chtěl něco říct,
chtěl bych Vaši ruku hladit,
a možná i více míst.

Vaše krása svítí na mě,
chtěl bych Vás jen poznat blíž,
Vaši duši, srdce, rámě,
snad tu nejsem na obtíž.

Prokažte mi prosím chvilku,
jenom chvilku vyčkejte,
neříkejte ,,Drahý snílku,´´
a radši mě zlíbejte.
Autor Ďábel sám, 24.04.2006
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, BARBYE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Doufám, že slečna zabrala :)

29.05.2009 06:56:00 | BARBYE

Nevím proč, ale připomíná mi to Suchého a Šlitra. Povedená básenka.

24.04.2006 21:57:00 | semiramis

Zkus ty rýmy opravit,určitě to půjde, je to moc pěkná básnička.

24.04.2006 21:09:00 | Jin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí