Láska?

Láska?

Anotace: je někdo kdo je v ní šťastný?

Srdíčko bolí, když vzpomínám,
ale co jiného dělat mám?
Vždy Tvůj úsměv byl pro mě vším,
že mě nemiluješ moc dobře vím.
Čím víc vzdaluje se doba našeho posledního setkání,
tím víc vzpomínat na Tebe mám nutkání.
Všichni říkají, že jsi lhář,
ale já Ti chci věřit, tak se snaž!
Chybí mi štěstí, jiskra a pohoda,
dohromady nás nesvedla náhoda.
Bylo krásné být s Tebou,
konec byl nejspíš chybou obou.
Ráda bych svou chybu odčinila
a na Tvá jemná ústa políbila.
Autor Kopretinka, 24.04.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí