Přání

Přání

Anotace: bylo to velké přání

Mým největším přáním je,
abys teď byl vedle mě.
Hladíš mě jemně po tváři
a oči mé se rozzáří.
Potichu pošeptáš, že jsem jen Tvá
a v bříšku tisíce motýlku mi zamává.
Miluju Tě.
Autor Kopretinka, 24.04.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí