Řeka

Řeka

Anotace: pokračování mé smutné řady

Na břehu řeky víry čeří vodu,
já potápím se a v duchu lovím
ve vzpomínkách,
a voda kalnější než kalná
nabízí mi příměří,
já na oplátku jí žal,
to aby věděla, jaké je to žít,
neklidná je stále víc, po zimě,
mé oči přijímají to břímě,
nechám tě plynout,
ne mojí vinou, vybíráš si oběti,
co láskou zhynou, jeden druhému
už se nevrátí,
na druhý břeh nedohlédnou.
Autor Souný, 25.04.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezký...100%

25.04.2006 07:52:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí