PŘETVÁŘKO

PŘETVÁŘKO

Anotace: Jsem ty..ovládáš mě..píšu o tobě..a přece o někom jiném..

Miláčku bez tváře
Postavo dutá
Samoto žaláře
Zimnice krutá

Medvídku z Bogoty
Kroku od ráje
Jsi členem poroty
Která mě vyhraje

Osude mého snu
Krajino stepní
hledáš-li sám studnu
Zůstaneš bez ní

Dušičko odpadlá
Hedvábí z moruše
Zrcadlíš propadlá
Úskalí mé duše

Andílku tajemna
Zpěvačko bez hlasu
Tvá vražda nájemná
Zničila pro krásu
...mé srdce
Autor gaginas, 03.07.2004
Přečteno 938x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí