Bib Love

Bib Love

Anotace: já nevím, proč tady ten řádek je, nemám tušení co do něho psát.

Jsi Ten, po kom celé dny toužím,
když nepíšeš mi, smrtelně se soužím.
Chybí mi Tvé pohlazení,
Tvůj úsměv, který jinde není.
Nejraději do očí se Ti dívám,
nádherný pocit při tom mívám.
Slova co říkáš zní krásně,
nevyrovnají se jim milostné básně.
Když pohladíš mě po tváři,
všimni si celý svět se rozzáří.
Nejsi-li se mnou, úsměv mě stojí hodně námahy,
nebaví mě ani užívat si jakékoliv zábavy.
Jsi pro mě celičký svět,
bez Tebe nerozkvet by jediný květ!
Autor Kopretinka, 25.04.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Inu, je to takové miloučké a naivní, ale díky za to.

25.04.2006 15:46:00 | Sára Misíková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí