Lhář!

Lhář!

Anotace: Tak tahle je jedna zmála, která je psaná někomu jinému.

Nesnesu, abys říkal:,, Mám Tě rád!"
a tvrdil, že je jen kamarád.
Ty slova byly tak upřímná a krásná,
že byla pro ni a od srdce je věc jasná!
Lžeš a zapíráš,:,,Psal jsem jen něco,"
nechápu proč to děláš a na co?
Nikdy jsem nevěděla co zabolí,
ale ta rána, že je to ona se nezahojí.
Vždyť ty slovíčka pokaždé říkám Ti já
a myslíš, že nepoznám, že výmyšlela to hlava Tvá?
Jsi falešný a hodně to bolí,
já už tě nemiluji a nechci být dívkou Tvoji.
Autor Kopretinka, 25.04.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí