Srdíčko

Srdíčko

Anotace: uu

Sbírka: Život

Povím Ti jak tě vidím já,
ne tak jak Tě každej zná.
Jsi víla která nelituje
svých nešťastných chvílí,
jsi holka která nezraňuje
ty co ztrácí síly.
Jsi krásná jako sluníčko,
co na nebi je denně,
aproto jsi mé srdíčko.
Mám tě rád furt stejně...
Zkrátka ty máš krásu svou,
ve skrytu duše schovanou.
Autor Roman.Bernny, 25.04.2006
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí