Opět a zase

Opět a zase

Anotace: Taková opravdu jednodušší

Dej mi čas si v tobě číst,
Nechci chybu dělat zase,
Chci se brodit opět v čase,
Myšlenkou lechtat ti tvůj nos,
V sadu stát a vybírat,
Ty jsi pro mne jedna růže,
Jedno tělo, jedna kůže,
Přivonět si a s tebou být,
Chci do toho plně vstoupit,
Jednat s tebou jako kdysi,
Hladit po těle tvé pevné rysy,
V noci jedním tancem plout,
Před vaším prahem se opět zout
Autor Gamy, 25.04.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí