Krásný sen

Krásný sen

Anotace: uu

Sbírka: Život

Víš dnes se mi zdál krásný sen,
co nezdá se mi každý den.
Krásné bylo všechno kolem
i to co se nezdálo,
a já seděl za tvým stolem
a něco mě zahřálo.
Ale nebylo to lidské teplo
a ani jsem se nezpálil.
Možná se to ,,něco" leklo
a já jsem se nebránil.
Uběhlo už spoustu času
a já pořád nevím jen,
jestli to byl horor z plesu
a nebo ten krásný sen...
Autor Roman.Bernny, 26.04.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když ji porovnám s tou, cos napsal pak, kterou jsem ohodnotila za 100%... 80%.

26.04.2006 11:38:00 | frangir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí