JEDENÁCT DNÍ BEZ...

JEDENÁCT DNÍ BEZ...

Anotace: miluju tě...

JEDENÁCT DNÍ BEZ...tvého pohledu,
protkaných představami bezesných nocí.
Copak já tady bez tebe dovedu?
Svázals mě celou-láskou-zlou mocí.

JEDENÁCT DNÍ BEZ...tvého smíchu,
kterýž jen jediný
mou ženskou pýchu
ovládat dokáže.

JEDENÁCT DNÍ BEZ..tvého pohlazení,
vískání vlasů ve večerním šeru
nechci se vzdát toho zamrazení,
když ti vše dávám a přitom beru.

JEDENÁCT DNÍ BEZ..tvého dechu,
na polštářích z pelyňku
sny plné vzdechů
toužím zapudit.
Autor gaginas, 03.07.2004
Přečteno 1479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí