Být láska, osamělost

Být láska, osamělost

Anotace: ...

Být láska, osamělost

Zachytit srdce rozechvělé,
Zachytit úsměv – to je celé,
Zachytit zónu soumraků,
Jen tak zírat do mraků,
Zachytit teplo,
Zachytit lásku,
Zachytit v náručí
Svůdnou svou krásku,
Zachytit pocit, že člověk miluje,
Zachytit věrnou svou zvěř,
Zachytit to, čemu se rád věnuješ,
Zachytit vše, čemu věříš, dál věř.

To je má hymna a hymna mého snění,
Rozdávat lásku do konce zapomnění,
Rozdávat štěstí, do konce světa,
Mně třeba stačí jediná věta.
Lidi jsou různí, a jsou i zlí, přesto i ti zlí,
Ať jsou dál mí,
Mám ráda samotu, osamění,
Přesto ať básně mé lidi navždy změní.

Mám ráda víru svou, jediné, v co věřím,
Je pouze láska – což jen papíru svěřím.

Mám ráda samotu, miluji pohlazení, mám ráda něhu, srdce bušení.

Jsem strom, jež vítr sklátí,
Když člověk jej podrazí,
Jsem pustina v pralesích, když
Nenávist mě zamrazí.
Jsem vítr tam, kde je věčně bezvětří,
Jsem osamělost mezi lidmi, kteří věří ve štěstí.
Autor Ammazonic, 27.04.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsem strom,jež vítr sklátí... tahle sloka je nejkrásnější ....nejmilejší...měj ráda lidi,každý neumí ubližovat,jsou i tací co umí hladit.. nebuď smutná...

27.04.2006 10:50:00 | Jitucha1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí