Teplo doteku

Teplo doteku

Anotace: dotek...

Usnul jsi dřív než stačila jsem zhasnout
A teď malé odrazy světla tancují ti po tváři
Dělají prapodivné obrazce a mě se nechce usnout
Chci tě pozorovat jak spíš, nejmíň do svítání
Tvé hebké rty už na pohled se nepatrně chvějí
A když svou rukou pohladím tě po vlasech
Pak lehce se do úsměvu zkroutí

Uvědomím si, že už nejsi chlapcem
Tím, co ještě neví co vlastně chce
Tvé rysy vypovídají, že jsi dospěl
Ale já se cítím jako dítě
Co dospělo díky tobě předčasně
Přejíždím prstem po tvém těle
A hladím to tělo, co pod dotekem mým se chvěje
Teplo spojuje se s dotykem a láska do mě proniká
Stejně tak jako mi to teplo mezi prsty uniká
Vím, že krásného se můžu dotknout jenom srdcem
A ono to pak navždy vydrží
Tak teď jen doufám, že to kouzlo, co je mezi námi
Nikdy, nikdy nezmizí
Autor Jitka, 27.04.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí