Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: každého z nás to čeká, jestli jsme udělali správně to nevíme...ještě, že jsou tu ti, pro které jsme vším...rodiče

Ručiček tikot zní jak kroky,
Které vedou neúprosně do prázdnoty
Chytám se světla, které matně září
Pouštím tvou ruku, nesmí mi bránit

Ty víš, že už je čas
Ale nechceš mě nechat jít
Máš o mě strach
Musíš zapomenout a nechat jiný život žít

Byl jsi mou oporou
Byl jsi ten, co dává mi naději
Promiň, že odcházím
Bez tebe dál půjde se snadněji

Nemůžu zůstat a být tu s tebou
Nemůžeš jít se mnou
A já…….
Nechci žít se sebou samou

Hledám, co hledají i jiní
Co jsi hledal i ty dřív
Našels to, já vím
A právě to vše mění
Nerozhodnu se, když nic nezkusím

Musíš žít dál s vědomím,
že mě pořád máš
I když se o mě právě s ním
tak nerad dělíváš

Víš, on je ale to jediné
Co ještě smysl má
Proto ti říkám, tati,
Tohle se stát prostě má
Autor Jitka, 27.04.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo, jo pravda pravdoucí (100)
a vše nejlepší k Tvému odchodu :o)

27.04.2006 11:35:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí