Bez....

Bez....

Anotace: Jen taková slovní hříčka..

Bez tvého souhlasu..
bez tvého vědomí...
za časů nečasu..
máš mě na svědomí...

Bez tvého pohledu..
bez tvého hlasu...
dál žít už nesvedu..
sama se třasu...

Ale..

S tvým souhlasem..
s tvým vědomím...
procházím nečasem..
cestičkou svědomím...

S tvým pohledem..
s tvým hlasem...
za lásku boj svedem..
spolu se třasem...

Škoda jen, že bojovat už nejde dál..
Bitva je dohraná..
Vítěz není žadný..
Autor Natalie Kolářová, 27.04.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí