Mám Tě rád...

Mám Tě rád...

Anotace: Stručně popsat nelze...

Mám Tě rád…

Mám Tě rád
už nebouchají bomby
netrhají se hráze

mám Tě rád
když spolu bouráme
starou podlahu na půdě
špinaví k nepoznání
respirátory nám brání v polibku

mám Tě rád
stoleté dřevo večer praská
století našich prvních dotyků
zavonělo pod hradem
který ze zdánlivé nekonečnosti
měnil barvy v zapadajícím slunci
jako my tenkrát
když jsme se trochu báli
zda už můžeme
a přitom jsme věděli
že dveře za nimiž jsme zůstali sami
zmizely
a objevily se nové…
Autor Martin Vodňanský, 27.04.2006
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkně napsaný. První zamilovanost po čase vymizí, ale člověk má rád pořád, se všema starostma i radostma, které k životu patří.

27.04.2006 13:38:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí