njn žádná mě nechce tak si to aspon přečtěte

njn žádná mě nechce tak si to aspon přečtěte

Anotace: libí? nelíbí??????

Láska neni jen milování,
je to něco jako krásné zdání.
Když líbete se bez přestání,
tak splníte si tajná přání.

Pak dospějete oba,
to už bude jiná doba.
Budete jak ozdoba,
né jak chybná skoba.

Pak budete mít děti,
nebude jich málo, bude jich jak smetí.
Jako blesk k vám štěstí vletí,
a už nikdy neodletí
Autor ronaldo99, 27.04.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí