Anděl

Anděl

Anotace: kam přivedla nás touha po křídlech?

Potkala jsem anděla,
měl křídla modrá do běla,
či bílá do modra
jsem z toho celá zmatená.
On usmál se na mě a pravil něco o nebi,
já neposlouchala jej...já jen ty křídla viděla
jak ony se modraly do běla.
Já měla oči jen pro křídla,
má ústa mluvila jen o křídlech,
já chtěla nést se na křídlech.
Já nechtěla nebe...
já chtěla jen křídla...a tebe.
On řekl jen,
že chce být mým osudem,
že křídla svá mi dá
za něhu...jemnost...porozumění
za těch pár slov svá křídla vymění
Nejsem si jistá,
nevím, jestli mám mu věřit,
vždyť křídlem ostrým může mě i ranit?
Myšlenka zlá a podlá
mé srdce navždy hlodá.
Já křídla jednou chtěla,
ale jen do prachu jsem odhozena byla.
Teď z prachu se zvedám
a nová křídla hledám
Jen pozor musím dát
a tolik nemilovat,
neb jedna křídla srdce raní,
jiné vynesou je k nebesům
Jak poznat mám jsou-li to ta pravá
...co anděl ten mi dává?
Autor Kamuniak, 16.12.2004
Přečteno 601x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí