Nikky

Nikky

Anotace: uu

Sbírka: Život

Moje Nikky, krásná a rozhodná
ale jsi stále tak upřímná?
Chybíš mi celá,
tvů smích byl vždycky jako čistý sňíh
Bylas vždycky milá
a vyzívavá v představách mích.
Hodně krásy ty jsi měla
a ani nevíš jak jsi skvělá!
Tvé oči jsou tajemné a plné grafity,
ale nikdo je nechápe líp, nežli ty...
Autor Roman.Bernny, 27.04.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle básnička je taková obyčejná,ale mě se moc líbila:)
Bacha na HRUBKY.

27.04.2006 18:40:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí