Píšu kousek opodál

Píšu kousek opodál

Anotace: vyznání

Píšu kousek opodál
s láskou v srdci, cos mi dal.
Jako skleněný korálek hřeju ji v dlani,
nesmím ji upustit, nebo ji ranit.
Čistá a průzračná jak perla rosy,
jenom já v srdci smím si ji nosit.
Kulička skleněná, co v slunci světlo láme,
víš, já Tě miluji, přesně tak dlouho, co se známe.

Píšu kousek opodál
s láskou v srdci, cos mi dal,
na růžový papír červeným perem,
oznámení všem, že jednou se "vemem".
Zelenou myrtou svážu náš slib,
červenou růží udělám do nebe vryp.

Píšu kousek opodál
s láskou v srdci, cos mi dal,
že náš život bude jako skvělá sloka,
umělcova věrná socha,
že život nám bude hrát jen samé rýmy
a ty jednou budeš šťastný otec od rodiny.
Autor melebele, 28.04.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí