Divadlo

Divadlo

Anotace: Dnes hrajeme parodii na lásku

Plakáty po celém městě,
nekonečné představení loutek na provázku
a téměř vyprodáno.
Dnes hrajeme parodii na lásku.

Šťastný ten, kdo lístek získá!

Diváci pleť mají zvláštně nachovou
a hlasitě se smějí.
Snad důkaz toho, že ještě neumřeli,
o přestávkách souloží na záchodcích.
Nic víc, nic míň.
Teprve třináctileté děvčátko
zavěsilo se mladíku v rámě
a vstoupilo v divadla síň.

Teď z balkonku sledují představení
marionet s jejich podobou.
Zdá se, že jsou sami sebou pobaveni,
ale možná jen netuší.

Zatímco venku mrholí.

Nešťastlivci do sebe vrážejí,
bez barev je jejich svět,
tápají a lásku hledají.

Vše bez sebemenší vady -

- Přinesl mi květiny...
,,A miláčku, tady ještě
lístek do první řady."
Autor al.frash, 28.04.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parodie na lásku....výstižný nadpis a pěkně napsaný,líbilo se mi to :)

28.04.2006 20:48:00 | destree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí