Svítá

Svítá

Anotace: Co tím chtěl básník říct:)?

Řeřavé uhlíky pohaslých kamen
osudné špitnutí- tichounké AMEN
Modlitba za zradu, přetvářky, hádky
znáš cestu úniku, však nemůžeš zpátky
Samotou pobledlí, bolestí zhýčkaní
Ztrastá se pravdivost! Prokleté svítání
odloudí pozornost od tváře bez studu
Amore! Zločin tvůj je dílem osudu
Je dílem pokroku za mrtvé sípání
co přichází s půlnocí...PROKLETÉ SVÍTÁNÍ!
Autor gaginas, 04.07.2004
Přečteno 1275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí