Vojín v zákopu

Vojín v zákopu

Anotace: Normální a ohraný příběh, určitě pochopíte...

V zákopu sedíš, vstát se ti nechce,
snad se i bojíš a křičíš lehce.

Povstal jsi s verbou,
čest tě tam vede,
najednou klečíš a už jen brečíš.

Těžce se sedí, ztěžka se vstává
a nejhůř se padá.

Padáš jen jednou, tiše se skládáš,
k tobě si kleknou a sami se leknou.
Nesou tě s rychle, táhnou tě s verbou.
Pak jedna rána a ticho tě budí.
Stojej zde v kruhu,
divný to útvar,
rychle se trhá a listí padá.
Autor Gabriel17, 29.04.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí