Prísľub

Prísľub

Anotace: ..dakujem za kritiku..:)

Prísľub...

Napíšem ti odkaz prstom na oblohu,
napíšem ti pár slov, ktoré v srdci mám.
Len pár jednoduchých viet o tom,
že človek,.. nemôže byť sám...

...Ako otázka bez odpovede..,
...ako spovedník bez spovede,
...človek nemôže byť sám.

...Ako vrak na šírom mori...,
...ako klas na žitnom poli,
...človek nemôže byť sám.

...Ako stratený kľúč v tráve...,
...ako myšlienku čo nosíš v hlave,
...človek nemôže byť sám.

Pozdvihni čelo... a pozri sa k nebu,
tam mnou napísaný lásky prísľub máš.
Že so mnou v jedno, ako telo s dušou...
na ceste životom, už nikdy nebudeš viac sám.
Autor mačka.7, 29.04.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Necítim sa na to, kritizovať tvoju báseň ani žiadnu inú, keďže sám prispievam nejakým tým veršíkom a tváriť sa, že tie moje sú lepšie, mi je proti srsti. Snáď len toľko, že takýto prísľub by ma chladným určite nenechal :)

29.04.2006 14:57:00 | Ozef

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí