Sen

Sen

Anotace: Romči...

Mám jeden sen,
snad jednou příjde den,
snad jednou příjde v realitě,
a já uslyším : Lásko, chci tě!
Snad jednou budeš chtít,
že za ruku tě můžu vzít,
snad jednou budeš chtít,
že já můžu tě navštívit,
snad jednou budeš chtít,
že já můžu tě políbit.
Nic víc na světě nechci mít,
než s tebou chvíli být,
ale je to pouhý sen...
Tajně doufám den co den,
snad jednou příjde mi zpráva:
Já uvidím tě ráda...
V srdci tě mám roku půl,
přesto pořád sám jak v plotě kůl,
trápí mě to trápí moc,
snad jednou příjde noc,
kdy ze dvou bude jeden...
Já připadat si budu k něčemu,
už né jako osamělý blázen,
už s tebou po ránu i k večeru,

Miluju tě!!
Autor lolin, 29.04.2006
Přečteno 644x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

k tomu neni co dodat

13.07.2006 18:56:00 | janulinulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí