Snad to přijde

Snad to přijde

Anotace: ..nejdůležitější je věřit!

Věřím v příchod onoho dne,
kdy vezmeš mě na milost,
chtíc zapomenout na minulost,
neskončí to jako posledně!

Zase slovo "my" bude mít význam,
chytneš mě za ruku a nepustíš,
píseň věčnosti znovu uslyšíš,
nepotřebuješ dívek jmenný seznam!

Už ta holka nechce znát i jiné,
jen kvůli Tobě slzy roní,
více nemůžeš chtít po ní,
když ne, snad si to jednou promine...!
Autor Niké, 29.04.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí