Prázdná místa

Prázdná místa

Anotace: Inspirace textem k písni Empty spaces, ale je v tom i kus ze mě.

Přemýšlím jak vyplnit ta prázdná místa,
kde dřív byly slova.
Teď tu zní jen prázdné ticho
Opět, zas a znova

Přemýšlím jak smazat ta místa,
pro tebe navždy poslední.
Jak obehnat se zdí,
navždy, bez ptaní.

Přemýšlím jak vyplnit ta prázdná místa,
plná hladových dní.
Toužících po novém ránu,
po nemž se nesetmí.

Přemýšlím, jak přejít přes moře tváří,
toužících po ovacích.
Jejichž duše směle mizí
v jasně tichých prázdných vlacích.

Mám jezdit v novým fáru,
s sebou novou kytaru?
Mám makat do noci,
Mám být válce ku pomoci,
mám padat s bombami?
Ničit sřechy nad vašimi hlavami?
Krčit se ve strachu,
nechat zmizet svoje kosti v prachu?
A nikdy nenalézt klidu,
navždý ctít bídu...?

Jak mám tedy zaplnit ta prázná místa? ...
Autor Marek Veverka, 30.04.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí