Zůstaneš???

Zůstaneš???

Anotace: V lásce musí jít hrdost stranou!

Zůstaneš???

Nesnesu
pohled Tvůj
poklesnu
do kolen...

Zapřísahám
zůstaň, neodcházej
už nezaváhám
víckrát ne...

"Děkuji" povím
strach upadne
zůstaneš vím
však ze soucitu...
Autor Niké, 30.04.2006
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí