Slaný úsměv

Slaný úsměv

Anotace: chumka 15

Slzy mi tečou,
dny se vlečou.
Ty si mě nevšímáš,
ani se nedíváš.

Po mém láskyplném vyznání,
ti iž nic v ničem nebrání.
Ty mě ale nechceš ani trochu,
a to mě hodně trápí, hochu!

Klepu se a vzdychám,
pořádně nahlas vzlykám.
Jsem sama, a to moc,
a k tomu přichází deštivá noc.

Kapky na okna bubnují,
pak se navzájem spojují.
Náhle nacházím malé uklidnění,
nikomu stále veselo není.

Slzy stírám, úsměv čaruju,
moc mi to nejde, ale nad hrachy panuju.
Vše holt nevyjde tak jak by mělo,
život je peklo, duše i tělo!
Autor chumka, 30.04.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné.. ale hezké..

01.05.2006 17:58:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí