Vnímej mě

Vnímej mě

Anotace: chumka 15

Ty netušíš a nevíš nic,
že já čekám něco víc.
Přeci jen těch pár úsměvů,
a několik obdivných pohledů.
Žádné otázky, či chtění,
to zažiju i v bdění.
Ráda bych slyšela slova něžná,
citlivá, nebezská, co nejsou běžná.
Pár z nich by mi ke štěstí stačilo,
chtěla bych, aby se nám v lásce dařilo.
Zatím jen sedím a doufám,
ve skrytu duše si zoufám.
Nevím jestli mi tohle vše chceš dát,
a jestli tu hru chceš se mnou hrát.
Mám tě ráda čím dál víc,
proč nechceš jít mojí lásce vstříc?
Nerozumíš mým nápovědám, ani jednání,
jeden krok vpřed to celé zachrání!
Zkus to, náruč otevřenou mám,
ne málo hodin na tebe čekám!
Tuožím se do tvých očí zahledět hluboce,
aby vzplály naše společné emoce!
Autor chumka, 30.04.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky
Díky moc za komentář potěšila jsi mě..
Tahle básnička je moc pěkná..

23.08.2006 15:58:00 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí