Už bez tebe nedokážu žít

Už bez tebe nedokážu žít

Anotace: ......

Vždyť život je krátký ,tak proč jen snít
já bych si přála s tebou být.
Ne jako kamarádka ,
jak jsem ti to nabízela ,
ale ted´ už víc
Já nechápu ,proč jsem se ti to bála říct.
Všechno se teď změnilo
ty ses mě zeptal co k tobě cítím a já jsem nevěděla co ti říct
ted´ už to vím ,,už kvete kvítí a me srdce touži po někým"
čekám až se mi ozveš jestli mě ještě vlastně chceš
Byla jsem cela zmatena
Lásku jsem ještě nepoznala nevěděla jsem co to se mnu je spíš jsem se bála ,
tak jsem zpatečku dála
ty ses mě na rovinu zeptal jestli tě chci
a já ti odpovim ,
že tě milují ,
že bez tebe nedokážu už žít.
Autor 89Rosa, 30.04.2006
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tet = genitiv plurálu od slova "teta" anebo je to ten nabízející se výraz pro bližší určení času (TEĎ) ???

30.04.2006 19:12:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí