Podoby lásky II

Podoby lásky II

Anotace: Zamyšlení nad podobami lásek

Podoby lásky II

Lásky jako sen idylické
Úžasné a romantické

Lásky jako podzim sychravé
Nešťastné a churavé

Lásky jako křišťál průzračné
Prosté a někdy jen dočasné

Lásky jako zima ukrutné
Sobecké a bezcitné

Lásky jako slunce zářící
Hřejivé a z temnot mířící

Lásky jako propast zrádné
Přehořké a divně tvárné

Lásky jako tůně klidné
Hluboké a stále vlídné

Lásky jako pavučiny spletité
Zraňující a složité

Kolik jen podob naše lásky mají ?
Autor Jin, 30.04.2006
Přečteno 399x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ráda tě čtu..

21.05.2006 20:14:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí