Vyznání

Vyznání

Anotace: Romči...

Já ještě nepustil tě z hlavy,
zavřu oči a mám tě tady,

miluji tě celou, celičkou,
věnuj mi svého srdce trošičku,

snesu ti modré z nebe,
cokoliv jen a jen pro tebe,

už nevím jak jinak to říct,
prostě bez tebe neumím žít,

prosím, zamysli se na chvíli,
chceš-li jít ke stejnému cíli,

dělí nás pár kilometrů,
to přeci nic neznačí,
kamkoli za tebou dojedu,
vždyť láska přes hory přenáší.
Autor lolin, 01.05.2006
Přečteno 841x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí