Objímám tě

Objímám tě

Anotace: Zlomky štěstí

Objímám tě
ve svých myšlenkách,
jsem jinou a zcela nepoznávám
řád
jindy stálý v mém životě.

Nejsi svým
a já nejsem svou,
sny nám mění podobu duší,
něco nezachytitelného
nás navštěvuje,
to člověk potřebuje.

Láska nám křičí v hrudi,
čím je hlasitější,
tím jsme víc zpiti
z pohádky souznění,
z půjčovny her
na hodinu denně,
nám patří prostor i čas,
oči jsou teď slepé
proti pórům srdce,
ruce si svěří víc.

Kladu ti hlavu na rameno,
sním,
sníme,
je to dovoleno.
Autor Verena, 01.05.2006
Přečteno 707x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí