Nešťastná láska

Nešťastná láska

Anotace: Kdo by to neznal???

Proč bolí nešťastná láska?
Vždyť by měla šťastná být!
Proč dělá se nám z ní na čele vráska?
To radši v hrobě chceme hnít!

Proč pláčeme pro ní?
Proč slza z oka nám kane?
A proč ona pro nás ani slzu neuroní?
To dřív umrlec z mrtvých vstane!

Proč každou chvílí nás raní?
Proč nás jen zraňuje?
Tou nejostřejší zbraní!
A myšlení nás zbavuje?

Proč jen tohle dělá?
Proč nás trápí dál?
Proč smutky nám tvář bělá?
Kdo by se toho nebál?
Autor Darsie, 17.12.2004
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí