Zoufalství a beznaděj

Zoufalství a beznaděj

Anotace: ...

Srdce mé bolí a bolí
Rány láskou špatně se hojí
Nemohu se nadechnout
ani z místa o trošku se hnout

Proč nemohu šťastná být
S mužem, se kterým jsem chtěla žít
Milovali jsme se a stále milujem
Ale víme, že spolu dál být nemůžem

Co dělat máme, když sťastni spolu ani bez sebe nemůžeme být???
Autor Katlen, 02.05.2006
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně mi mluvíš ze srdce..Vážně moc krásné...

05.07.2007 10:33:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí