Sobecký milenec

Sobecký milenec

Anotace: nemam slov,to kazdy pochopi

Znám tě ale nemůži
tě mít,
jsi můj sen a stín,
patříme k sobě
jen je to hřích
dával jsi mi naději
proto jsem chtěla žít
teď mi bereš i můj svět
jsi sobec ne milenec.
Viděl jsi v očích mích
slzy štěstí,v tu chvíli
když obejmul jsi mě poprví.
Přesto bolest kterou mi působíš
nejde ničím utěšit
pořád bodá a já krvacím
snad to brzy skončí,
chci začít znova žit.
Autor Héďa2, 02.05.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí